Screens

Onze elektrische bediende screens bieden een veelzijdige en moderne oplossing voor zonwering en privacy, waardoor ze een populaire keuze zijn voor veel mensen die op zoek zijn naar comfort en stijl in hun leef- of werkomgeving.

De voordelen van screens:

  1. Zonwering op maat: onze screens bieden effectieve bescherming tegen de felle zon. Ze filteren het licht en verminderen de schittering, zodat je altijd kunt genieten van een aangename, goed verlichte omgeving zonder dat de zon je hindert.
  2. Privacy met stijl: Krijg de privacy die je verdient zonder concessies te doen aan stijl. Onze screens bieden overdag bescherming tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht naar buiten. Let op: wanneer het donker is, dan is dit andersom.
  3. Energiezuinigheid: Onze screens dragen bij aan energiebesparing. Ze verminderen verhitting in de zomer en houden warmte binnen in de winter, waardoor uw energierekening wordt verlaagd. Hierbij willen wij wel opmerken dat rolluiken een nog grotere energiebesparing kunnen bieden doordat ze het raam volledig kunnen afsluiten en beschikken over isolerende lamellen.
  4. Duurzaamheid: Onze screendoeken zijn ontworpen voor langdurig gebruik en vereisen weinig onderhoud.
  5. Uitstraling: Kies uit een scala aan kleuren om de perfecte match te vinden voor uw huis.
  6. Verduisteringsdoek: Screens zijn ook te verkrijgen met een verduisteringsdoek, voor totale verduistering in b.v. jouw slaapkamer.
Scroll naar boven