Elektrische raamdecoratie

Moderne luxe en gemak met elektrische raamdecoratie van Bendy!

Of je nu kiest voor elektrische rolgordijnen, jaloezieën of duettes, met één simpele handeling, een spraakopdracht of vooraf ingestelde timers kun je de sfeer in je huis op ieder moment veranderen. Geen gedoe meer met touwtjes of koorden of ramen waar je moeilijk bij kan, ook voor hele grote of veel ramen kan elektrische raamdecoratie erg handig zijn. Onze elektrische systemen maken het mogelijk om je raamdecoratie met gemak te openen, sluiten of kantelen voor de gewenste lichtinval of privacy.

Somfy en MotionBlinds

  1. Wij werken met elektrische raamdecoratie die wordt aangedreven door een Somfy motor of door een motor van MotionBlinds, welke op 4 manieren zijn te bedienen:
    App bediening: bedien je raamdecoratie met je smartphone of tablet, vanuit huis maar ook op afstand. Bij een Somfy motor kan dit met behulp van de Tahoma Switch, een slimme bediening om je apparaten centraal te beheren.
  2. Handmatige bediening: Met één trekbeweging aan de ketting komt de raamdecoratie in beweging. Handig als je je telefoon niet bij de hand hebt, maar ook ideaal voor de oppas of huishoudelijke hulp.
  3. Afstandsbediening: hiermee kun je één of meerdere producten tegelijk bedienen.
  4. Spraakbesturing: koppel je de Tahoma Switch van Somfy of MotionBLinds Wi-Fi Bridge aan een smart home assistent zoals google, Alexa of SmartThings? Dan kun je ook gebruik maken van spraakbesturing.

Stroom of batterij

Bij elektrische raamdecoratie kun je kiezen uit stroom of een batterij, maar de meeste elektrische raamdecoratie is verkrijgbaar met een handige batterij oplossing. Het voordeel hiervan is dat er geen stroom aangelegd hoeft te worden waardoor je geen bedrading ziet, een mooie oplossing dus! De batterij zal 1 a 2 keer per jaar opgeladen moeten worden.

Met de bedrade oplossing is de raamdecoratie altijd voorzien van stroom. Houdt er hierbij rekening mee dat de draden zichtbaar kunnen zijn en dat u deze eventueel weg wilt werken.
De slimme raamdecoratie van MotionBlinds is alleen verkrijgbaar met een geïntegreerde batterijmotor, volledig draadloos dus!

Wilt je graag meer informatie over onze elektrische raamdecoratie? Wilt je ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw huis kunnen aanpassen met modern comfort en stijl? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte raambekleding voor jouw woning.

Scroll naar boven