Vloeren

Een vloer kies je niet even, het vormt de basis van je woning! Wij hebben een mooie collectie harde en zachte vloeren tentoon gesteld in onze winkel en helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bij Bendy kom je niet alleen voor de hoogwaardige vloeren, maar ook voor een uitgebreide service die verder gaat dan alleen de vloer zelf!

We zijn trots op het feit dat al onze vloeren door onze eigen stoffeerders worden geëgaliseerd en gelegd. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en begrijpen de complexiteit van verschillende situaties. Of je nu te maken hebt met onregelmatigheden in de ondervloer, een afwijkende ondervloer of andere uitdagingen, ons team weet precies hoe ze ermee om moeten gaan. Ze werken met grote zorgvuldigheid en aandacht voor detail. Ze nemen de tijd, werken nauwkeurig en gebruiken de beste materialen zodat je kunt genieten van een perfect geplaatste vloer.

Het hebben van onze eigenvakmensen stelt ons ook in staat om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan staan we klaar om het op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Kies voor onze complete service en installatie door onze eigen vakmensen en geniet van het gemak, de kwaliteit en het vertrouwen dat je bij ons krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team jouw vloerwensen werkelijkheid maken!

Scroll naar boven