Somfy, elektrische buitenzonwering

Ontdek Somfy: slimme elektrische buitenzonwering voor optimaal comfort en luxe!

Bij Bendy bieden we een uitgebreide selectie van buitenzonweringen die voorzien zijn van een Somfy motor, welke geïnstalleerd worden door onze eigen monteurs.

Onze monteurs zijn niet alleen getraind, maar hebben ook jarenlange ervaring in de installatie en configuratie van Somfy-systemen. We zorgen ervoor dat jouw elektrische buitenzonwering perfect werkt en volledig aan jouw behoeften voldoet. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit uw Somfy-systeem haalt.

Of je nu kiest voor een elektrische zonnescherm, rolluiken of screens, je profiteert van de geavanceerde technologie en gebruiksgemak die Somfy te bieden heeft. En met de aanschaf van een Tahoma Swich, een slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen, kun je al jouw slimme producten die je wilt gebruiken activeren zoals jij wil en aanpassen op jouw leven.

Het bedienen van elektrische buitenzonwering kan op 3 manieren:

  1. App bediening: bedien je raamdecoratie met je smartphone of tablet, vanuit huis maar ook op afstand. Let op: dit kan alleen in samenwerking met de Tahoma Swich.
  2. Afstandsbediening: hiermee kun je één of meerdere producten tegelijk bedienen.
  3. Spraakbesturing: wanneer je de Tahoma Switch aan een smart home assistent zoals google, Amazon Alexa en Apple Homekit koppelt, dan kun je ook gebruik maken van spraakbesturing.

Via je smartphone of tablet stelt je de Somfy Tahoma Swich in op jouw voorkeuren. Je kiest eenvoudig scenario’s die bij jou en jouw dagelijks leven passen. Zo bepaalt je eenvoudig hoe laat je de buitenzonwering wilt sluiten of omhoog wilt halen.

Wil je graag meer informatie over onze elektrische buitenzonwering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.


“Onze collectie buitenzonweringen met Somfy motor tilt jouw buitenruimte naar een hoger niveau!”

Scroll naar boven