Interieuradvies

Bij Bendy begrijpen we dat elk huis uniek is, net als de mensen die erin wonen. Daarom bieden wij een persoonlijk interieuradvies op maat, in de winkel of bij je thuis.

Of je nu op het punt staat te verhuizen, plannen maakt voor een verbouwing, of gewoon wat vernieuwende elementen aan je huis wilt toevoegen, ons team van adviseurs staat voor je klaar om je te voorzien van een deskundig advies op maat. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen, kijken naar de mogelijkheden, en passen ons advies aan jouw budget aan. Bij Bendy delen we graag onze kennis en ervaring, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Advies in de winkel

Stap onze winkel binnen en laat je in inspireren door tal van mogelijkheden. Voel, zie en beleef de materialen en kleuren in onze showroom. Neem afmetingen e/o een bouwtekening mee, maar ook foto’s van je woning of misschien wel stalen van bv een nieuwe keuken of bank,  zodat wij je nog beter kunnen voorzien van een goed advies. In specifieke gevallen is het soms nodig dat wij eerst de situatie bij jou thuis bekijken voor wij een advies uit kunnen brengen, in dat geval maken we graag vrijblijvend een afspraak met je.

Advies aan huis

Naast dat je altijd welkom bent in onze showroom is het ook mogelijk dat wij bij je thuis komen voor een interieuradvies op maat. We zien ter plekke de mogelijkheden en uitdagingen, de bestaande inrichting en het kleurgebruik, we proeven de sfeer van het huis en de hoeveelheid licht en privacy is ook van groot belang voor het maken van de juiste keuzes! Onze interieuradviseurs en stylistes nemen al deze informatie mee in het advies en gaan voor jou in de winkel aan de slag door de materialen, de stoffen, de kleuren e/o het behang bij elkaar te zoeken. Dit scheelt je een hoop tijd en misschien wel heel veel keuzestress?

Advies op basis van de laatste innovaties, nieuwste collecties en woontrends

Alles om ons heen veranderd in een razend tempo, zo ook in ons vakgebied. Om je een zo goed mogelijk advies te kunnen geven blijft ons team continue in ontwikkeling door jaarlijks diverse (vak)beurzen en klantendagen van onze leveranciers te bezoeken en deel te nemen aan trainingen en cursussen. Dit inspireert ons enorm en zo blijven we op de hoogte van de laatste innovaties, de nieuwste collecties en woontrends.

Bouw- of verbouwplannen?

Overweeg je bouw- of verbouwplannen? Laat ons met je meedenken, zodat we vooraf advies kunnen geven. Het komt regelmatig voor dat de gewenste raamdecoratie of elektrische buitenzonwering achteraf niet realiseerbaar blijkt te zijn, of niet op de manier die je in gedachten had. Door ons vanaf het begin te betrekken bij je plannen, voorkom je onaangename verrassingen en uitdagingen in een later stadium.

Wat je plannen ook zijn, onze adviseurs staan voor je klaar!

Wees welkom in onze showroom of maak een afspraak voor een advies bij je thuis.

Alles begint met een goed advies, daar zijn we bij Bendy van overtuigd!

Scroll naar boven