Vouwgordijnen

Wij krijgen regelmatig de vraag of vouwgordijnen uit de mode zijn?
Het antwoord daarop is kort: ‘zeker niet!’.

Vouwgordijnen zijn een blijvende favoriet in het interieur vanwege hun elegante uitstraling en veelzijdigheid.  De stoffen variëren van lichtdoorlatend tot verduisterend, waardoor je de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy kunt regelen. Ze vormen daarom de perfecte balans tussen functionaliteit en uitstraling.  Of je nu een klassieke, moderne of eclectische stijl verkiest, vouwgordijnen passen in elke inrichting!

Vouwgordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch in gebruik!

Met een simpele beweging kun je ze omhoog trekken of laten zakken, waardoor je  moeiteloos de gewenste lichtinval kunt bepalen. Daarnaast zijn vouwgordijnen verkrijgbaar in een variant die bekend staat als ‘’top down bottom up’’. Met de top down bottom up functie kun je de vouwgordijnen zowel vanaf de bovenkant als vanaf de onderkant bedienen. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om het gordijn van boven naar beneden te laten zakken, zoals bij traditionele vouwgordijnen, maar ook om het gordijn vanaf de onderkant omhoog te trekken. Hierdoor kun je verschillende niveaus van privacy en lichtinval bereiken, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.

Ben je geïnteresseerd in onze vouwgordijnen?

Neem dan contact met ons op en ontdek de verschillende opties die beschikbaar zijn om jouw vouwgordijnen aan te passen aan jouw specifieke wensen. Wil je je huis voorzien van elektrische vouwgordijnen? Neem dan eens een kijkje bij onze elektrische raamdecoratie.

Scroll naar boven