PVC-Vloer

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze mooie collectie PVC-vloeren.

Met een PVC-vloer haal je de uitstraling van natuurlijke materialen in huis zonder de zorgen van onderhoud en slijtage. Onze collectie biedt een breed scala aan stijlen en kleuren. Of je nu houdt van de warme uitstraling van hout of de strakke look van tegels, we hebben de perfecte vloer die past bij jouw smaak en interieur.

Een van de belangrijkste voordelen van PVC-vloeren is hun duurzaamheid. Ook zijn ze bestand tegen slijtage en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes in huis of commerciële omgevingen. Bovendien zijn PVC-vloeren waterbestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor keukens en badkamers. Om zo lang mogelijk te genieten van je vloer adviseren wij goede schoonlooploopmatten en Scratch no More beschermvoetjes  onder de poten van uw stoelen en meubels. Voor het schoonmaken en onderhoud van uw PVC-vloer raden wij de producten van James vloerreiniger aan, het schoonmaakproduct voor jouw PVC-vloer en ook nog eens milieuvriendelijk!

Een PVC-vloer is te verkrijgen in Dryback en Click.

Dryback PVC

Ook bekend als verlijmde PVC-vloer of plak PVC, is een traditionele vorm van vloerbedekking. Bij Dryback PVC worden de stroken rechtstreeks op een geëgaliseerde ondervloer gelijmd met behulp van speciale PVC-lijm. Dit zorgt voor een stevige en duurzame bevestiging. Dryback PVC biedt een strakke en naadloze afwerking, waardoor het een uitstekende keuze is voor intensief belopen ruimtes. Het is ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Het installatieproces vereist vakmanschap en professionele expertise.

Click PVC

Ook wel bekend als klik PVC of PVC laminaat, maakt gebruik van een handig kliksysteem voor de installatie. Elke plank heeft een speciale klikverbinding waarmee de planken eenvoudig in elkaar kunnen worden geklikt, zonder dat er lijm nodig is. Ons assortiment in Click PVC bestaat alleen uit planken met een geïntegreerde ondervloer. In de meeste gevallen hoeft de vloer daarom niet eerst geëgaliseerd te worden, dit maakt Click PVC ook zeer geschikt voor doe-het-zelfinstallatie.


“PVC-vloeren bieden duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en een mooie uitstraling voor jouw ruimte!”

Scroll naar boven