Traprenovatie, trapstoffering en traplopers

Traprenovatie

Maak kennis met onze collectie PVC-traprenovaties en maak van je trap een echte eyecatcher in je interieur!

Of je nu een open of een dichte trap hebt, met een PVC traprenovatie kies je voor een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke trap die zeker tegen een stootje kan. De stroken PVC voor een traprenovatie zijn groter qua formaat en bedekken daardoor een volledige traptrede. Onze PVC traprenovaties zijn in vele uitvoeringen en dessins verkrijgbaar. Indien gewenst kun je hetzelfde dessin in een rechte strook of in een visgraat doorleggen op je vloer, dit zorgt voor een mooi rustig geheel in je interieur. Heb je liever meer dynamiek in je woning? Combineer dan een houtlook vloer met een betonlook op de trap of vice versa. De trapprofielen met antislip rand zorgen voor extra veiligheid, erg belangrijk dus! Ook zijn deze profielen, net als de stootborden, verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat je eindeloos kan combineren met verschillende mogelijkheden en je trap helemaal naar jouw wens kan samenstellen! Wil je hier ook nog extra luxe aan toevoegen? Kies dan voor een traprenovatie met ledverlichting en creëer een prachtige luxueuze uitstraling!

 

De voordelen van een PVC traprenovatie:

  • Zeer slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Prettig loopgeluid
  • Naadloze treden tot wel 130 cm
  • Maximale antislip weerstand
  • Breed scala aan dessins
  • Verkrijgbaar met ledverlichting
  • Hetzelfde dessin doorleggen op je vloer.

Trapstoffering

Een tweede methode om je trap te vernieuwen is trapstoffering, waarbij je de traptreden bedekt met tapijt. Trapstoffering biedt een zachte en comfortabele ondergrond om op te lopen, vermindert het geluid van het traplopen en kan ook dienen als isolatie. Het resultaat is een trap met een gezellige uitstraling en extra comfort.

Traploper

Of geef je trap een elegante en klassieke uitstraling met een traploper! Een traploper is een bekleding die over de treden van de trap wordt gelegd, waardoor een prachtig visueel effect ontstaat. Het bied grip en geluidsdemping, waardoor het traplopen veiliger en stiller wordt. Traplopers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en materialen. Genoeg keuze dus!

 

Het uiteindelijke besluit tussen een traprenovatie, trapstoffering of een traploper hangt af van je persoonlijke voorkeuren en wensen. Wil je een complete transformatie van je trap, dan is een traprenovatie de beste optie. Als je vooral comfort en geluidsreductie wilt, zonder ingrijpende veranderingen aan de trapstructuur, dan is trapstoffering een goede keuze. Kies je voor een traploper, dan kies je voor een trap met een vleugje elegantie en charme! Voor alle opties geldt dat ze een mooie en functionele upgrade bieden voor je trap!

Scroll naar boven