Uitvalschermen, knikarmschermen en markiezen

Uitvalschermen

Dit type zonwering is ideaal voor situaties waar geen vrije doorgang nodig is, zoals voortuinen en balkons. Het biedt effectieve bescherming tegen de laaghangende zon, terwijl het toch de mogelijkheid behoudt om vrij naar beneden te kijken bij hoger gelegen ramen.

Wij hebben een breed scala aan kleuren en patronen en als optie kunt je kiezen voor een volant, een decoratieve strook stof die aan de voorlijst van het uitvalscherm kan worden toegevoegd. Hoewel volants voornamelijk decoratief zijn, kunnen ze ook een lichte schaduw bieden aan de onderkant van het uitvalscherm, wat nuttig kan zijn in bepaalde situaties.

Een uitvalscherm kan handmatig worden bediend, maar is ook verkrijgbaar met elektrische bediening aangedreven door een motor van Somfy. Zie Somfy, elektrische buitenzonwering voor meer informatie.

Gerealiseerde projecten Dinkelstaete Losser

Knikarmschermen

Ultiem genieten van het buitenleven!

Een knikarmscherm is een zonnescherm dat wordt gebruikt om schaduw te creëren en bescherming te bieden tegen de zon op terrassen, balkons of andere buitenruimtes. Het bestaat uit een stevig metalen frame met scharnierende armen (vandaar de naam ‘knikarm’) en een uittrekbaar doek dat schaduwoppervlak vormt.

Omdat een knikarmscherm aan de muur wordt bevestigd en zich omhoog en omlaag vouwt zonder extra palen of steunen, neemt het geen waardevolle ruimte in beslag. Daarnaast is een knikarmscherm esthetisch aantrekkelijk en elektrisch bedienbaar. En het belangrijkste van dit geheel: het beschermt je tegen schadelijke UV-stralen!

Onze knikarmschermen zijn voorzien van elektrische bediening met een Somfy motor. Zie Somfy, elektrische buitenzonwering voor meer informatie.

Markiezen

Een markies voegt met zijn klassieke uitstraling niet alleen charme toe aan je buitenruimte, maar biedt ook een uitstekende bescherming tegen de zon. Onze markiezen zijn op maat gemaakt, duurzaam en eenvoudig te bedienen.


“Ontdek de perfecte balans tussen stijl en zonwering met onze markiezen en geniet in alle rust van uw buitenruimte!”

Scroll naar boven